Katrol zeilschip Menskracht ConsultancyMAAK EEN AFSPRAAK

De juiste tools
voor verandering!

Toolkit Menskracht

Uw organisatie verder ontwikkelen kan op verschillende manieren. MensKracht Consultancy biedt een variëteit aan tools die we kunnen inzetten.

 • Workshops

  Een workshop is een interactieve manier om kennis te maken met een onderwerp en heel geschikt om gezamenlijk een eerste aanzet te geven in het veranderen van je denken en doen. MensKracht Consultancy biedt verschillende workshops variërend van 1,5 uur tot 2 dagdelen.

  Voorbeeld “kracht van denken”

 • Trainingen

  Een training is diepgaander dan een workshop. Deelnemers krijgen meer tijd om nieuw gedrag eigen te maken. MensKracht Consultancy biedt diverse trainingen die we op maat kunnen aanpassen aan uw ontwikkelingswensen.

  Niet alle veranderingen kun je bereiken in groepsverband. Daarvoor biedt MensKracht Consultancy individuele coaching.

 • Interim-management

  Tijdelijk een nieuwe (verander)manager aanstellen is een duurzame manier om de prestaties van een afdeling of team te verbeteren. MensKracht Consultancy levert u graag een interim-manager die met uw afdeling of team aan de slag gaat.

 • Projectbegeleiding

  Staat u op het punt een verandering door te voeren in uw organisatie? MensKracht Consultancy begeleidt u graag bij deze stap om ervoor te zorgen dat uw mensen op de juiste wijze worden meegenomen in de geplande verandering. (zie ook ‘begeleiding’ bij organisatieontwikkeling)

 • Visscher Integrale Transformatie Techniek (VITT®)

  In essentie is VITT werken met energie. MensKracht Consultancy zet VITT in voor het verhelpen en voorkomen van psychische en psychosomatische klachten. Onverwerkte emoties, patronen, overtuigingen of stress kunnen ervoor zorgen iemand niet meer optimaal kan functioneren. Indien er niet op tijd wordt ingegrepen kan dit er zelfs toe leiden dat iemand (langdurig) uitvalt. MensKracht Consultancy helpt uw medewerkers graag vooruit of weer aan de slag.

 • HeartMath®

  Heartmath is een concrete tool voor stressreductie en veerkrachtoptimalisatie. Door middel van biofeedback (plaatje toevoegen?) krijgt een deelnemer direct inzicht in zijn of haar hartritme, ademhaling en reactie op stress. De effecten van diverse interventietechnieken zijn direct meetbaar en zichtbaar. MensKracht Consultancy helpt uw medewerkers graag hun veerkracht te vergroten zodat ze duurzaam inzetbaar blijven.

MENSKRACHT

CONSULTANCY

LIGUSTERBAAN 1

2908 LW

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

STUUR EEN MAIL

of bel tel. +31 6 588 19 469

Neem contact met ons op

We bespreken graag samen met u welke tools het beste aansluiten bij uw organisatie en wensen.

Haal het beste uit uw organisatie!

Logo icoon Menskracht Consultancy