Springen over klif Menskracht ConsultancyMAAK EEN AFSPRAAK

Zonder beweging
geen verandering!

En zet de mens centraal

Kenmerkend

 • No-nonsense

  MensKracht Consultancy is een van origine Rotterdams bedrijf met een no-nonsense instelling. Wij stippelen graag een ontwikkelingsroute voor u uit die naadloos bij uw organisatie past, realistisch is én waar u direct mee aan de slag kunt.

 • Resultaatgericht

  Wij gaan doelgericht voor u aan de slag. Met de juiste focus en door pragmatisch en creatief om te gaan met de beschikbare middelen en eventueel aanwezige problematiek zetten wij de noodzakelijke stappen om onze doelen te behalen.

 • Positief

  Waar een wil is, is vaak een weg. Vanuit deze instelling hebben wij al veel ideeën tot werkelijkheid gebracht.

 • Mensgericht

  De kwetsbaarste kant in een veranderingstraject is vaak de mens. De mens kan echter ook de grootste kracht genereren om een verandering voor elkaar te krijgen. Door de mens de juiste aandacht te geven en mee te nemen in het veranderingstraject zorgt MensKracht Consultancy er samen met u en uw mensen voor dat het veranderingstraject een succes wordt.

 • Humor

  Humor is voor MensKracht Consultancy een onmisbaar ingrediënt om je werk (en je leven) leuk en interessant te houden. Humor werkt relativerend, stressverlagend en kan een alternatief kanaal bieden om zaken bespreekbaar te maken. Als er niets te lachen valt binnen een organisatie is er werk aan de winkel. MensKracht Consultancy helpt u graag.

MENSKRACHT

CONSULTANCY

LIGUSTERBAAN 1

2908 LW

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

STUUR EEN MAIL

tel. +31 6 588 19 469

Voor een oriënterend gesprek.

Deze organisaties gingen u voor

Voor onderstaande organisaties heeft MensKracht Consultancy bijvoorbeeld een (sub)afdeling opgezet of getransformeerd, een functiehuis geschreven of een organisatieadviestraject verzorgd op het gebied van het nieuwe werken, social return on investment of flexibele arbeid. Ook verzorgde MensKracht Consultancy voor hen diverse inkoop-, inleen- en HR-trajecten en zijn medewerkers door middel van coaching naar een hoger prestatieniveau begeleid.

 
Belastingdienst logo Menskracht Consultancy
Royal BAM Group logo Menskracht Consultancy
KLM logo Menskracht Consultancy
TNO logo Menskracht Consultancy
 
Noordelijk Belastingkantoor logo Menskracht Consultancy
TBI logo Menskracht Consultancy
Raytheon logo Menskracht Consultancy
BAM Infra logo Menskracht Consultancy
 
Sodexo logo Menskracht Consultancy
Gemeente Vlaardingen logo Menskracht Consultancy
Milispec logo Menskracht Consultancy

Neem contact met ons op

We kijken uit naar een eerste kennismaking, een nieuwe samenwerking of gewoon een goed gesprek over de groeimogelijkheden binnen uw organisatie.

Haal het beste uit uw organisatie!

Logo icoon Menskracht Consultancy