Handen ineen Menskracht ConsultancyMAAK EEN AFSPRAAK

Haal het beste
uit uw organisatie!

En zet de mens centraal

Organisatieontwikkeling

MensKracht Consultancy helpt u het beste uit uw organisatie te halen. Met behulp van gesprekken en een organisatiescan geven wij u inzicht in waar u nu staat en waar u naar toe wilt. Ons advies sluit hier naadloos op aan en bevat concrete stappen waar u direct mee aan de slag kunt. MensKracht Consultancy helpt u graag met het realiseren van de door u gewenste ontwikkeling.

MENSKRACHT

CONSULTANCY

LIGUSTERBAAN 1

2908 LW

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

STUUR EEN MAIL

of bel +31 6 588 19 469

Organisatiescan

“Om te bepalen hoe je ergens komt, moet je eerst bepalen waar je bent.”

Middels een organisatiescan brengt MensKracht Consultancy huidige denkbeelden in kaart. Op basis van deze scan kunnen we samen met u de best passende ontwikkelingsroute uitstippelen.

Vanuit onze toolkit kunnen we altijd aansluiten op uw organisatie-of afdelingsgrootte en onderliggende vraagstuk(ken).

Organisatieadvies

“Groeien is altijd mogelijk.”

U weet dat uw organisatie (nog) beter kan presteren en u weet wellicht ook al waar u naar toe wilt. MensKracht Consultancy helpt om de stip op de horizon te plaatsen en de best passende route uit te stippelen.

Middels één of meerdere gesprekken komen we tot de kern van uw organisatiewensen en vraagstukken. Met behulp van de organisatiescan bepalen we het vertrekpunt. Dit vertrekpunt, uw wensen en de vraagstukken geven u en ons voldoen inzicht om de juiste ontwikkelingsroute te bepalen.

In ons advies beschrijven wij concrete ontwikkelingsstappen, inclusief tijdspad en investering in tijd en geld. MensKracht Consultancy begeleidt u graag bij het zetten van de ontwikkelingsstappen.

Begeleiding

“One step at a time.”

MensKracht Consultancy begeleidt u graag bij het zetten van ontwikkelingsstappen. Samen met u bepalen we de mate van betrokkenheid en de rolverdeling. U kunt een veranderingstraject volledig bij ons neerleggen, maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen dat wij u slechts op de achtergrond ondersteunen bij het zetten van de diverse stappen.

U kunt MensKracht Consultancy tevens inzetten tijdens of voordat u een procesverandering doorvoert. Zelfs een relatief kleine procesverandering kan een grote impact hebben op de mens. Als de mens onvoldoende wordt meegenomen in het veranderingsproces verkleint dat het effect of kan de organisatieverandering zelfs in zijn geheel mislukken.

Neem contact met ons op

Ziet u groeimogelijkheden voor uw organisatie? Wilt u van gedachten wisselen over een logische volgende stap?

We maken graag met u een afspraak om kennis te maken, mogelijkheden te onderzoeken en doelen af te stemmen.

Haal het beste uit uw organisatie!

Logo icoon Menskracht Consultancy