Klimmen hand Menskracht ConsultancyMAAK EEN AFSPRAAK

Grip op
verandering!

Expertise gebieden

Inkoop, Human Resource Management en Algemeen Management zijn werkvelden waarin MensKracht Consultancy op dit moment de meeste ervaring heeft. Hoewel de tools van MensKracht Consultancy feitelijk overal inzetbaar zijn, richten wij ons met name op onderstaande expertisegebieden:

MENSKRACHT

CONSULTANCY

LIGUSTERBAAN 1

2908 LW

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

STUUR EEN MAIL

tel. +31 6 588 19 469

FLEXIBELE ARBEID

Flexibele arbeid

In samenwerking met Labor Redimo biedt MensKracht Consultancy integraal en onafhankelijk advies over het organiseren van flexibele arbeid.

OPLEIDING & ONTWIKKELING

Opleiding en ontwikkeling

Menskracht Consultancy biedt advies op gebied van opleiding & ontwikkeling: Wat hebben uw medewerkers nodig om voor nu en in de toekomst optimaal aan te (blijven) sluiten bij de organisatiedoelstellingen. MensKracht Consultancy kan u tevens adviseren en begeleiden bij reïntegratietrajecten en van-werk-naar-werk trajecten.

DIVERSITEIT

Diversiteit

Diversiteit staat bij velen van u op de agenda. Omdat het moet, zo hoort of gewoon omdat u
weet dat een divers team betere presentaties levert. MensKracht Consultancy helpt u graag de diversiteit in uw organisatie te vergroten.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Persoonlijke effectiviteit

Coaching – Vergroot uw persoonlijke effectiviteit door middel van coaching.

Leiderschap – Een effectief leider voorziet en begrijpt het effect van zijn of haar beslissingen en gedrag. MensKracht Consultancy verschaft leiders kennis en inzicht en waar nodig handvatten voor ontwikkeling.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen op het gebied van flexibele arbeid, opleiding & ontwikkeling, diversiteit, persoonlijke effectiviteit of Social Return neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Haal het beste uit uw organisatie!

Logo icoon Menskracht Consultancy